Maof logo
Macedonian association for organic food image
Organska hrana slika 1

Клубови

Првиот клуб во Драчево

Учениците од „Св. Климент Охридски’’ од Драчево се пионери во ширењето на идејата за органско производство. Во реновираната стаклена градина ќе започне органско производство. И дел од овошните насади ќе бидат третирани со органско ѓубриво. Се очекува очигледна демонстрација на предностите на органското производство. ...

Повеќе